Bruidstaarten

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Er breekt nu een mooie tijd aan met het plannen van jullie bruiloft. Daar hoort natuurlijk ook een bruidstaart bij! Sinds 2012 is Sugarlips Cakes gespecialiseerd in het maken van heerlijke bruidstaarten die helemaal passen in de stijl van de bruiloft. Benieuwd hoe het proces van een bruidstaart bestellen eruit ziet? Bekijk dan de onderstaande stappen.

**Onze agenda voor 2018 is nu geopend. Neem hier contact met ons op om een proeverij te plannen voor jullie bruiloft in 2018!**

Stap 1
Het Eerste Contact

Bij voorkeur hebben we zes maanden voor de grote dag contact met jullie (maar hoe eerder hoe beter natuurlijk!). Onze agenda raakt snel vol, zeker op de populaire dagen in de zomermaanden. Wacht dus niet te lang!

Stap 2
Smaak, Vorm, Kleur, Design…

Vervolgens spreken we een proeverij af in onze winkel in Utrecht. Voor de proeverij kiezen jullie twee smaken taart en vier smaken vulling. Daarnaast kun je alvast wat inspiratie opdoen voor het design van jullie bruidstaart. Doe dat bijvoorbeeld op onze Pinterest pagina of op onze bruidstaart gallerij!

Stap 3
De Proeverij

Tijdens de proeverij zijn jullie druk bezig met het proeven van de verschillende smaken. Daarnaast spreken we een aantal details van jullie bruiloft door; het thema, de kleuren, de locatie, het aantal personen en het tijdstip van het aansnijden van de taart. Ook gaan we uitgebreid in op het design van de taart.

Stap 4
De Bevestiging

Jullie willen graag een taart van Sugarlips Cakes op jullie bruiloft. Om de datum te bevestigen vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Twee weken voorafgaand aan jullie bruiloft betalen jullie de overige 50%. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Stap 5
The Sweetness Starts

Wij hebben nu alles wat we nodig hebben en gaan aan de slag om een heerlijke én prachtige bruidstaart te maken voor jullie bruiloft. Wij bezorgen de bruidstaart (indien afgesproken) en zorgen dat deze er perfect uitziet op jullie locatie!

Stap 6
Het Geleende Servies Retourneren

Na de bruiloft kunnen jullie het gehuurde taartplateau en servies in onze winkel in Utrecht terugbrengen tijdens onze openingsuren. Uiteraard zijn we ook heel benieuwd hoe jullie dag is geweest! Daarnaast bieden we de optie om een kleine versie van jullie bruidstaart te bestellen ter gelegenheid van jullie 1-jarig jubileum, tegen een gereduceerd tarief.