Het Team


Tam

Tam


Eigenaresse (Creatief)

Toen ze opgroeide in Californië realiseerde Tam zich al snel dat ze een passie voor eten en design had en vond dat ze die dingen perfect kon combineren in de vorm van patisserie.

Toen ze later haar opleiding Classic Pastry Arts aan The French Culinary Institute of New York volgde kwam ze er al snel achter dat cake design haar favoriete specialiteit binnen de patisserie was. Na nogmaals te verhuizen, dit maal naar Nederland, kreeg ze eindelijk de kans om haar ambitie tot uitvoering te brengen. Met een oog voor design en een passie voor eten, opende ze Sugarlips Cakes in Utrecht, met het verlangen om unieke, moderne en overheerlijke desserts te creëren.

Luc

Luc


Eigenaar (Business)

Als eerste aanspreekpunt van Sugarlips Cakes vindt Luc het altijd erg leuk om met nieuwe klanten en partners in contact te komen en doet hij zijn uiterste best om iedereen op zijn gemak te laten voelen bij ons!

Met een zakelijke achtergrond is het aan Luc om niet alleen te helpen met het productie proces, maar ook om de zakelijke kant van Sugarlips Cakes onder controle te houden. Met een Bachelor’s diploma in Business en een Master’s diploma in Management is ondernemerschap altijd zijn focus geweest. In 2014 is hij gestopt met zijn fulltime baan bij Booking.com om zich volledig te kunnen richten op Sugarlips Cakes en om zo de groei in goede banen te leiden! Dankzij Tam is hij sinds de opening van Sugarlips Cakes ook volledig getraind in het bakken van de meest heerlijke gebakjes! 

Marieke

Marieke


Cake Artist & Marketing

Naast haar werk als online marketeer en content manager heeft Marieke altijd gewerkt aan het opbouwen van een carrière als cake artist. Door verschillende workshops te volgen in binnen- en buitenland heeft zij zich in korte tijd het vak eigen gemaakt. In de loop van de tijd is haar passie voor het maken van taarten alleen maar gegroeid en die kan zij nu perfect tot uitvoering brengen bij Sugarlips Cakes.

Buiten het ontwerpen en maken van (bruids)taarten werkt Marieke ook aan het verder uitbouwen van het merk Sugarlips Cakes door middel van online en offline marketing.

Miriam

Miriam


Cake Artist & Bakker

Een paar jaar geleden bakte Miriam haar eerste verjaardagstaart en sindsdien is zij de keuken niet meer uit te slaan. Vele verjaardagen maar ook bruiloften volgden. En daarmee groeide haar droom om van haar hobby haar beroep te maken.

Deze droom is uitgekomen toen zij de kans kreeg om bij Sugarlips Cakes aan de slag te gaan als bakker. Maar gezien haar oog voor detail ondersteunt zij het team ook bij het decoreren van de taarten.

Megan

Megan


Office & Sweets Assistent

Naast haar huidige studie Human Resource Management werkt Megan als assistent bij Sugarlips Cakes. Als voornaamste taak heeft zij het helpen in de administratie en het werk van Luc te vergemakkelijken en te versnellen. Ze zorgt ervoor dat de taarten op de juiste plek en tijd bezorgd kunnen worden, ze houdt de financiën in de gaten en staat ze een dag in de week in de winkel. Daarnaast helpt Megan mee met de kleine projecten in de keuken, waarvan ze heel veel kan leren om ervaring op te doen.

Megan geen achtergrond in de patisserie, maar kan ze door middel van hulp van haar collega’s bij Sugarlips Cakes ervaring opdoen voor de toekomst.

Elke

Elke


Project Assistent

Geboren in Londen en opgegroeid met een diplomatische familie, is Elke al vanaf haar geboorte de wereld rond aan het reizen. Na het geluk twee keer in Parijs te hebben gewoond, is haar liefde voor niet alleen reizen, maar ook Franse patisserie ontwikkeld.

Toen ze op haar 18e voor het eerst naar Nederland verhuisde, is ze opgeleid in Evenementen Management, een studie waarin ze de verschillende onderdelen van het bedrijfsleven heeft geleerd. De combinatie van haar liefde voor de Franse patisserie, haar reis lust en interesse in marketing, bracht haar bij Sugarlips Cakes. Een bedrijf dat haar de mogelijkheid geeft om zichzelf te ontwikkelen binnen de wereld van patisserie en marketing.

Thijs

Thijs


Web Development

Als we bij Sugarlips Cakes iets willen veranderen aan de website of een geheel nieuwe webshop willen opzetten wordt Thijs ingeschakeld. Afgestuurd in Informatica en al ruim 10 jaar bezig met het ontwerpen en bouwen van websites heeft hij een hoop ervaring. Inmiddels maken enkele van onze partners ook gebruik van zijn diensten. Daarnaast helpt hij met de inrichting van technische apparatuur, zoals het instellen van ons nieuwe beveiligingssysteem in de studio.

Thijs heeft er geen enkel probleem mee om van tijd tot tijd nieuwe recepten en smaken uit te testen. Alles met witte chocolade en passievrucht wordt direct goedgekeurd!